L’alcalde de L’eliana, Salva Torrent, va anunciar ahir a través d’un vídeo des del seu propi domicili, tres casos de COVID-19 a la localitat. Amb aquests tres contagis ja són 9 les persones confirmades que han contret el coronavirus a la comarcadel Camp de Túria, tres en Serra i altres tres a Riba-roja de Túria.

L’edil va indicar que, “és una trista notícia i que no li agradaria donar-la, però que en els pròxims dies apareixeran més casos en la nostra població”. Així mateix, ha instat a tots els veïns a seguir amb les indicacions de les institucions en una situació d’estat d’alarma que patim tots.

D’altra banda, la Policia local de L’Eliana ha obert acta a alguns veïns que no estaven respectant les normes de confinament en els seus domicilis particulars.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia