Benaguasil i Benissanó han confirmat nous casos de Coronaviurs als seus municipis. En aquest sentit, l’alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra, ha confirmat aquesta mateixa vesprada a través d’un vídeo des del seu propi habitatge, el primer cas de coronavirus en la localitat. Amb aquest nou contagi ja són 12 les persones que han contret el COVID-19 a la  comarca: tres a Serra, Riba-roja de Túria i L’Eliana, un a Llíria i un altre a Benaguasil.

L’edil ha afirmat que, “hem de seguir amb les indicacions de les institucions i continuar a les nostres cases per a tallar el contagi del coronavirus en la població i acabar com més prompte millor amb aquesta situació”.

Així mateix, ha confirmat que hi ha que  ser solidari amb aquelles persones que s’estan exposant al virus, com son els profesionals sanitaris o els treballadors que fan portar els aliments als estableiments i exigint la solidaritat del seu treball.

D’altra banda, l’Ajuntament de Benissanó va publicar ahir en les seues Xarxes Socials un comunicat oficial, confirmant el primer cas de Covid-19 a aquest municipi. Adjuntem el comunicat:

 

L’hospital de Llíria tanca les urgències pediàtriques per malaltia del personal
D’altra banda, l’hospital de Lliria ha anunciat hui, a través de cartells informatius en tot el centre mèdic situat en la capital del Camp de Túria, el tancament de manera temporal de les urgències en pediatria. Aquest servei atén a més de 70.000 persones en tot el territori de l’interior de la província de València, com són les comarques de Camp de Túria, Els Serrans i el Racó d’Ademuz.

La raó d’aquest tancament és per les baixes per malaltia de les infermeres en aquesta especialitat en el centre de salut de l’autovia d’Ademuz. Així mateix, durant aquest període s’insta al trasllat als hospital l’Arnau de Villanova i La Fe de València per a tractar alguna urgència d’aquesta naturalesa.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia