Davant la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19 i el decret de l’estat d’alarma del Govern d’Espanya, la Diputació de València ha decretat ampliar fins al pròxim 1 de juliol el primer període de pagament en voluntària dels tributs dels ajuntaments i altres ens públics que tenen delegada en la corporació provincial la recaptació de l’impost de vehicles (IVTM) i les taxes municipals, així com les domiciliacions previstes. Aquesta acció, s’ha posat en marxa a través del diputat de l’àrea d’Hisenda, Vicent Mascarell.

La raó per la qual durant els últims dies s’han rebut notificacions sobre períodes de pagaments de tributs, és que van ser enviades amb anterioritat a l’estat d’alarma, per la qual cosa es tindrà en compte el nou termini de pagament que s’estén fins a l’1 de juliol.

Així mateix, els impostos domiciliats també seran carregats en compte el pròxim 1 de juliol.

A continuació, adjuntem el decret al complet, en el següent enllaç: Ampliació període recaudació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia