Fonts de la Policia Local de Loriguilla s’ha ficat en contacte amb el nostre equip per a informar de diversos assumptes. D’una banda ens han informat que, entre dissabte i diumenge han alçat al citat municipi, 16 actes per desobediència. Aquestes actes han sigut sancionades per L.O 4/2015, catalogades com a greus, les quals s’han enviat a Subdelegació de Govern per a tramitació.

Els agents estan treballant de manera exhaustiva per poder garantir el confinament.

Un grup de veïns realitza màscares de tela per a la Policia Local i la brigada d’Obres i l’equip de Neteja

D’altra banda, la solidaritat veïnal a Loriguilla també ha quedat patent aquests dies. Doncs, les mateixes fonts policials ens han comunicat que un grup de veïns s’ha bolcat amb les persones que treballen durant aquests dies, fent màscares de tela per a la Policia local i per a la brigada d’Obres i l’equip de Neteja que està dia a dia al peu del canó amb les tasques de desinfecció del municipi. Aquesta iniciativa s’ha portat a terme gràcies a Maribel Caparrós, encarregada de l’equip de neteja. Maribel va sol·licitar ajuda als veïns via Facebook, els quals no van tardar ni 5 minuts a posar-se a la feina.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia