La Policia Nacional i la Guàrdia Civil han detingut a 20 persones i han denunciat a altres 2.276 durant el dilluns en la Comunitat Valenciana per incomplir amb el que s’estableix en el Reial decret que estableix l’estat d’alarma, segons la Delegació del Govern.

La Guàrdia Civil ha efectuat 12 d’aquestes detencions (sis a València, tres a Castelló i altres tres a Alacant) i ha sancionat a 1.316 persones (473 a València, 608 a Alacant i 235 a Castelló).

La Policia Nacional ha practicat 8 detencions (quatre a Alacant i sengles a València) i ha denunciat a 960 persones (489 a Alacant, 390 a València i 81 a Castelló).

Excepcions de mobilitat però amb límits que cal complir

Traure al gos al carrer al fet que faça les seues necessitats fisiològiques és una de les excepcions en el Reial decret de restriccions a la mobilitat per l’estat de  alarma, però amb unes normes molt estrictes que si no es compleixen comporten unes sancions que van des de les més lleus de 100 euros a les més elevades que poden aconseguir els 30.000 euros.

Les autoritats recomanen realitzar passejos el més curts possibles, sense distanciar-se de el domicili i sempre en solitari.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia