La Mancomunitat Camp de Túria continua oferint un servei a totes les veïnes i veïns dels diferents municipis de la comarca Camp de Túria durant l’estat d’alarma que està vivint el nostre país a causa de la pandèmia del COVID-19.

Aquest servei s’ofereix des del departament de Benestar Social amb atenció especialitzada, formada per professionals de la Pedagogia i la Psicologia. Concretament, són experts en l’àrea de família, infància i adolescència.

Aquesta prestació pretén ajudar a aquelles famílies de tota la comarca que necessiten algun tipus de pauta per a millorar en la convivència, l’organització dels temps i activitats, així com en les estratègies per a afrontar de millor manera aquesta situació.

El telèfon per a poder contactar amb la Mancomunitat és 678431085. El seu horari d’atenció és de matins de 9.00 a 14.00 hores.

Atenció del Departament de Promoció Econòmica de la Mancomunitat Camp de Túria

D’altra banda, el Departament de Promoció Econòmica de la Mancomunitat Camp de Túria també ha posat a disposició de la ciutadania una sèrie de telèfons d’atenció per poder resoldre els dubtes dels ciutadans, empreses, emprenedors i desocupats, entre d’altres. En definitiva, la Mancomunitat Camp de Túria ha posat a disposició de totes les veïnes i veïns de la comarca del Camp de Túria tots els seus recursos per poder ajudar en aquesta crisis sanitària actual.

Mesures en el Circuit de Carreres de la Mancomunitat Camp de Túria

Així mateix, la Mancomunitat Camp de Túria ha publicat un comunicat respecte al Circuit de Carreres de Camp de Túria 2020, davant la situació i evolució de la crisi sanitària que estem vivint provocada pel COVID-19.

En primer lloc, mostren la seua solidaritat pels organitzadors, clubs i als ajuntaments de les proves que inicien el circuit i com s’han vist en l’obligació d’ajornar-les o suspendre-les moltes d’elles.

En segon lloc, esperen que la crisi sanitària acabe per a prendre les decisions oportunes que afecten la inscripció global del circuit. Sabent quantes s’ajornen i quantes es cancel·len estaran en disposició de prendre la decisió més oportuna.

Finalment, des de l’organització volen comunicar que si no es disputen totes les carreres del circuit es retornarà la inscripció del circuit a aquelles persones que hagen triat la modalitat “global”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia