Els operaris municipals estan duent a terme obres per a millorar les connexions entre el nucli urbà de Bétera, la zona industrial i la zona agrària. En aquest sentit, s’està procedint a la neteja dels laterals del camí del Barranquet, així com de l’encreuament del camí amb el barranc del Carraixet.

Per a poder realitzar estar activitats s’ha obtingut prèviament la pertinent autorització de la Confederació Hidrogràfica Del Xúquer, ja que s’està actuant en una zona de domini públic hidràulic. Està previst que els treballs finalitzen aquesta mateixa setmana, si el temps ho permet. Així, les labors s’estan centrant en el tall i l’eliminació de les canyes.

Aquestes actuacions es veuran completades amb un projecte de “bacheo” de la zona que suposarà un millor pas i trànsit entre les zones del municipi.

Per a realitzar aquesta actuació s’està, en tot moment, complint amb totes les mesures i recomanacions que arriben del Ministeri i la Conselleria.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia