En aquests temps difícils en els quals tots intentem aportar el nostre xicotet granet d’arena volguera fer, en primer lloc, un reconeixement a la labor dels nostres veïns que realitzen la feina de casa a l’ajuntament, que malgrat el que està passant continuen complint de diverses formes la seua labor per a benefici de tots; als policies locals; a la gent de serveis socials; al personal d’urbanisme i Medi ambient; al departament de serveis econòmics; a Lampistes; obrers; electricistes; conserges… En definitiva a tots els empleats municipals. I, perquè no, agrair a tots els membres de l’equip de govern la seua dedicació en aquests moments tan difícils. Em consta el nombre d’hores que estan dedicant a buscar solucions i, per això, considere que també mereixen un reconeixement.

En segon lloc, vull que reflexionem sobre el que al meu entendre “toca”. Crec que la crispació mai és bona, els governs siguen nacionals, autonòmics o municipals encerten o s’equivoquen, però crec sincerament que som una societat madura, democràtica i responsable a la qual ja no és necessari conduir a bastonades o a sancions perquè complisca amb els seus deures cívics. Siguem solidaris, respectem les normes i fem-ho no per temor o obligació, sinó des del convenciment i la responsabilitat cívica i ciutadana.

Tenim una oportunitat de demostrar i demostrar-nos que hem crescut, que no necessitem por o pressió per a ser ciutadans, si ho fem, quan això passe, serem i haurem fet ser millors a tots.

Molt d’ànim a tots els meus veïns i gràcies per fer que em senta orgullós de viure a Bétera.

Una abraçada a tots.

Rafael Ezquerra Mateo
Imprimir article
Comenta aquesta notícia