Treballadors de l’Hospital de Llíria van fer ahir una crida a la població. En aquesta crida demanavem per favor que, si algú té màscares (normals, ffp2, ffp3), EPI’s i/o ulleres, acudisquen a la Mancomunitat Camp de Túria a fer la donació.

La seu de la Mancomunitat es troba al Carrer Pla de l’Arc S/N de Llíria, al costat dels jutjats de la localitat. L’entrega es pot fer en horari de 09.00 a 14.00 hores. L’entitat seria l’encarregada de fer-los arribar el material que necessiten.

D’altra banda, l’Ajuntament de Loriguilla també va fer ahir una crida a la població perquè done tot aquell material de protecció que puga servir al personal sanitari per a combatre el coronavirus sense posar en riscos les seues vides.

La solidaritat dels ciutadans

Tot i això, els gestos de solidaritat per a fer front a la crisi del coronavirus estan arribant per totes les bandes. Un d’ells ha sigut també a Llíria a través del professor de Tecnologia de l’IES Laurona, Santiago Fombuena.

Aquest docent s’ha sumat a una iniciativa nacional de molts particulars amb impressores 3D per a ajudar en la fabricació de mitjans de protecció. Fombuena ha subministrat ja a l’Ajuntament de Llíria 10 viseres de protecció per a la cara, que s’han destinat a la Policia Local i altre personal municipal que puga estar més exposat

La impressora d’aquest professor té capacitat per a confeccionar una d’estes peces de plàstic a l’hora. Pel que continuarà preparant més unitats que es distribuiran també en altres centres del municipi on siguen necessàries.

A més, Santiago Fombuena ha comentat que “el professorat del departament de Tecnologia de l’IES Laurona de Llíria també s’ha posat a disposició de la Conselleria d’Educació per a usar els aparells del centre en la fabricació d’aquests elements de protecció sanitària”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia