Segons ha pogut conéixer aquesta redacció, la Policia Local de Bétera hi ha alçat al nostre municipi en el qual portem establit d’estat d’alarma més de 40 actes-denúncies per Infraccions sancionades per L.O 17/2015, del sistema nacional de protecció civil, catalogades com a greus, moltes d’elles per romandre en la via pública fent cas omís a la limitació de circulació imposada pel RD 463/2020 pel qual es declara l’estat d’alarma, i que són enviades a Delegació de Govern per a tramitació.

D’altra banda, s’estan realitzant al llarg de tots els torns (matins, vesprades i nits), en diversos punts de la població (accessos i resta del terme), punts d’identificació i verificació de conductors per a comprovar la correcta circulació d’aquests dins de la limitació de circulació imposada, perquè hi haja una apropiada conducta per part dels ciutadans en aquests moments tan complicats, agraint per part dels agents la col·laboració ciutadana. Els agents estan treballant de manera exhaustiva per poder garantir el confinament.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia