L’equip de Betera.com ha rebut aquest dimecres un vídeo de la mà del nostre veí Xavier de Bétera. Segons ens ha explicat ell mateix, a Facebook s’ha creat un grup anomenat “Rondadores contra el virus” i, des de València, s’han adherit a la proposta cantant un fandango des de casa. “L’hem creat en castellà perquè tinga més cobertura”, indica Xavier. I és que aquest grup està compost per membres de tota Espanya, els quals publiquen la seua rondalla.

La temàtica d’aquests temes va relacionada amb la situació actual a causa del Covid-19. En aquest sentit, el grup de València parla del confinament, li dona les gràcies a tots aquells professionals que estan treballant al servei dels demés i també fa una crida perquè la gent es quede a casa, seguint les recomanacions oficials.

Els creadors del Fandango d’aquest vídeo són els següents:

  • Música: Maribel Crespo.
  • Lletra, guitarra i veu: Xavier de Bétera.
  • Bandúrria: Juanjo Blanco.
  • Llaüt: Pakito Tormo.
  • Guitarró: Pep Juste “Mama”.
  • Palmes: Sergio Tormo.

Ací teniu el vídeo:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia