Tenint en compte les circumstàncies sobrevingudes, que han motivat la suspensió de les classes de formació presencial al Centre de Formació de Persones Adultes de Bétera, s’ha donat inici a una nova etapa amb l’objectiu de donar suport a l’alumnat en la preparació dels programes lectius. Aquesta acció es durà a terme fins que es puga reprendre de nou les activitats habituals.

A partir d’ara l’alumnat de centre rebrà setmanalment, a través del seu correu electrònic, la proposta de les activitats lectives que el professorat ha preparat per al desenvolupament del programa.

Aquestes activitats també es podran obtindre a la secció “Programació” que el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes té habilitada a la pàgina web municipal.

L’alumnat podrà accedir directament a aquesta secció a través del següent enllac: accés directe.

Les persones que vulguen i necessiten efectuar consultes o sol·licitar ampliació de les informacions publicades al professorat, podran fer-ho a través de la mateixa adreça de correu electrònic des de la qual es remet el programa d’activitats.

Per a informacions generals l’alumnat pot contactar amb el Departament Municipal d’Educació a través del telèfon municipal següent: 961.600.351.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia