L’Àrea municipal de Medi Ambient de Bétera ha publicat un comunicat en el que recomana a les veïnes i veïns del municipi en què no tanquen les tapes dels contenidors, amb la finalitat de que els ciutadans puguen depositar les seues bosses de fem dins els depòsits d’aquests contenidors, sense la necessitat de tocar-los. Doncs, s’ha detectat que, en aquelles zones on l’apertura del contenidor és manual estan les bosses de fem en l’entorn d’aquests.

Des del departament s’insisteix en que, en aquests moments, és molt important la col·laboració ciutadana i el compliment dels horaris fixats en l’ordenança municipal (de 20.00 a 23.00 hores).

Així mateix, s’ha informat que l’empresa encarregada de la recollida de residus està realitzant la desinfecció de la totalitat dels contenidors del municipi.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia