La Conselleria d’Agricultura ha convocat les ajudes a la participació per a les persones agricultores i ramaderes que, per primera vegada, vulguen formar part de programes relacionats amb la qualitat diferenciada. La convocatòria està publicada en el Diari Oficial de la Generaliat Valenciana.

Les persones i associacions beneficiàries d’aquestes ajudes han de presentar les seues sol·licituds per via telemàtica, a través de la seu electrònica de la Generalitat en el següent enllaç: accés directe.

Les persones agricultores, ramaderes i associacions de persones agricultores podran ser beneficiaris d’aquestes ajudes si és la primera vegada que demanen aquest tipus de suport relacionat amb els programes de qualitat diferenciada.

Els costos fixos, com la inscripció al règim de qualitat de productes, la quota anual de participació i els costos de control seran subvencionats per aquestes ajudes.

La iniciativa secunda i millorar l’accés als mercats i la seua competitivitat mitjançant la diferenciació en qualitat dels productes valencians. A més, també és una manera de promoure el consum d’aquests productes autòctons que destaquen per la seua bona qualitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia