El departament municipal de Serveis Socials de Bétera ha posat a la disposició de les veïnes i veïns de Bétera tots els recursos i professionals de l’àrea perquè treballen per i per a ells.

El telèfon 687 624 116 d’atenció psicològica al ciutadà estarà en marxa de dilluns a divendres en horari de 09.00 hores a 15.00 hores i està pensat per a ajudar a afrontar el confinament decretat per l’estat d’alarma que vivim d’aquelles persones en situació de vulnerabilitat, soledat extrema o dificultats familiars.
Aquesta és la segona campanya d’atenció a la ciutadania que llança el consistori, després de posar en marxa un telèfon 24 hores d’atenció especial a les persones que per vulnerabilitat o risc no poden eixir dels seus domicilis i necessiten ajuda per a realitzar la compra o obtindre productes farmacèutics.

“L’objectiu d’aquesta iniciativa es basa a ajudar als qui el necessiten a trobar els recursos personals que tenen per a fer front a aquesta complicada situació. Qualsevol veí pot comptar amb nosaltres, estem per a atendre’ls”, indica el responsable del departament, Manu Pérez.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia