La Generalitat Valenciana ha habilitat un correu per a atendre i canalitzar les nombroses mostres de solidaritat d’empreses i de ciutadans i ciutadanes de la Comunitat Valenciana que s’estan oferint a ajudar, amb donació de material o aportacions econòmiques, en la lluita contra el COVID-19.

A causa d’aquestes peticions, i perquè puguen ser ateses per l’Administració o canalitzades a les fundacions o entitats corresponents, la Generalitat posa a disposició la següent adreça de correu electrònic: donacions.coronavirus@gva.es.

La Generalitat vol fer públic el seu agraïment a la gran quantitat de persones, associacions i empreses interessades a ajudar en aquesta situació d’emergència sanitària, social i econòmica.

Aquesta i altres informacions relacionades amb l’acció de la Generalitat i de cada conselleria davant aquesta pandèmia, així com consells per a persones amb símptomes, aïllades a casa, o treballadors i treballadores i empresariat afectat, poden consultar-se a través de la pàgina infocoronavirus.gva.es.

Noves dades d’afectats pel Covid-19

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha confirmat 750 nous casos positius, que eleven a 4.784 el total de casos positius, dels quals 1.874 es troben ingressats a l’hospital i 309 d’ells en l’UCI.
Dels 750 nous casos positius, 93 es troben a la província de Castelló, 412 a la província d’Alacant i 245 en la de València.
Per províncies, el nombre total de casos positius és de 542 a la província de Castelló (213 hospitalitzats, 37 d’ells en l’UCI), 1.734 a la província d’Alacant (651 hospitalitzats i 104 d’ells en l’UCI), i 2.508 a la província de València (1.010 hospitalitzats i 168 d’ells en l’UCI).

El nombre de professionals sanitaris que han donat positiu en total és de 788 (106 a la província de Castelló, 320 en la d’Alacant i 362 a la província de València).

Fins a aquest diumenge s’han produït un total de 267 defuncions en la Comunitat Valenciana: 25 a la província de Castelló, 115 a l’Alacant i 127 en la de València. Al mateix temps, s’han donat un total de 161 altes: 8 a la província de Castelló, 45 en la d’Alacant i 108 a la província de València.

Les proves que han donat un resultat negatiu fins al moment són 13.309.
La consellera ha actualitzat també la situació de les residències de majors de la Comunitat Valenciana. Fins al moment s’han detectat casos positius en 66 centres (6 a la província de Castelló, 16 a la província d’Alacant, 44 a la província de València):
• Residents que han donat positiu: 348 (44 a la província Castelló, 126 a l’Alacant i 178 a la província València)
• Personal treballador que ha donat positiu: 101 (11 a la província Castelló, 20 a l’Alacant i 70 a la província de València)
• Residents que han mort: 62 (2 a la província de Castelló, 39 en la d’Alacant i 21 a la província València).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia