Les empreses de Bétera continuen mostrant la seu cara més solidària. Fa uns dies parlàvem de la donació de Granja de Morla. Aquesta empresa va donar al Consistori de Bétera 12 caixes de 500 unitats de guants de nitril per a repartir a demanda entre la Policia Local de Bétera, la Guàrdia Civil, Protecció Civil, Centre de Salut i treballadors de l’Ajuntament.

D’altra banda, aquesta setmana, el Consistori ha rebut més donacions. Així, José Luis Marín que del Students’ Resort Mas Camarena and Sports Centre feia entrega de 500 màscares a l’Ajuntament de Bétera.

Així mateix, Framat Piscines Economiza Costes, empresa que gestiona el manteniment i rehabilitació de les piscines municipals ha donat a l’Ajuntament 1’9 tones de desinfectant pur per a netejar i desinfectar els carrers de Bétera.

Aquesta quantitat de producte químic serà utilitzat per a baldejar 225.000 litres de desinfectant, com a part del pla d’acció posat en marxa per l’Ajuntament per a la neteja urbana davant el Covid- 19, contribuint així amb el suport tècnic i subministrament de producte químic suficient.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia