L’alcalde de Sant Antoni de BenaixeverEnrique Santafosta, ha publicat un comunicat a través de les xarxes socials, informant com està vivint la seua localitat la situació d’estat d’alarma a causa del COVID-19.

En aquest sentit, el primer edil ha confirmat que han tingut els primers morts per la malaltia, mostrant el condol a tots els familiars. Així mateix, tot i informar que hi ha persones contagiades pel coronavirus, va indicar que no sap la xifra exacta d’afectats a la població.

Pel que fa a l’adquisició de material de protecció, l’Ajuntament del citat municipi ha realitzat una compra a una empresa Xina de 3200 mascaretes. Està previst que el material arribe en els pròxims dies. Santafosta ha volgut agrair els treballs dels cossos de seguretat de l’estat i també, als establiments per “mantindre vives les primeres necessitats”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia