La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha posat en marxa una assistent virtual per a resoldre dubtes sobre el COVID-19 dirigit a empresaris, personal autònom, comerços i persones treballadores en general.

Amb el nom de ‘Carina GVA‘, aquest nou recurs busca fer més accessible la informació sobre la situació econòmica i laboral generada per la declaració de l’estat d’alarma al nostre país.

Per a poder accedir a ‘Carina‘ cal entrar en la pàgina web que la Conselleria d’Economia ha elaborat amb tota la informació relativa al COVID-19 i la seua repercussió en l’activitat econòmica de la Comunitat (consultar ací).

Aquest nou recurs s’uneix al telèfon 900 35 31 35 que està operatiu les 24 hores del dia durant tots els dies de la setmana, i que respon també les qüestions de tipus laboral o empresarial (no sanitàries) que puguen sorgir per part d’empreses, comerços, persones autònomes i aturades.

Cal recordar que, en cas que la resposta en aquest servei d’atenció telefònica no poguera ser immediata, per les particularitats o especificitats de la consulta, la persona interessada pot facilitar el seu correu electrònic i se li enviarà la resposta com més prompte millor.

Webinars per a empreses del sector turístic

D’altra banda, Turisme  iniciarà ‘Webinars enfront del COVID-19’. Es tracta d’un cicle de formació específica per a les empreses turístiques adherides al programa CreaTurisme. Són noves sessions de formació, gratuïtes, destinades a empreses, autònoms i professionals del citat sector, adherides al programa mencionat.

En aquesta línia, Turisme Comunitat Valenciana ha organitzat un programa  adequat a la situació actual, en la qual les dificultats financeres i econòmiques, la gestió de recursos humans o el teletreball estan presents a cada moment, a causa de la pandèmia pel corona virus.

El programa estarà format per cinc webinars de 45-60 minuts de duració. Es tracta d’un format interactiu, ja que al final de cada classe els participants podran preguntar els seus dubtes als docents.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia