Amb motiu de la situació d’alarma sanitària que estem vivint al nostre país des del passat 14 de març i del contagi massiu que estem patint, l’agrupació política municipal Podemos Bétera ha fet arribar a l’Ajuntament a través d’instància genèrica (30 de març) el nostre suport i solidaritat; i, a través d’aquest comunicat, volem fer partícip d’aquest suport a tota la població de Bétera, a totes aquelles persones i entitats que estan col·laborant en la lluita contra el COVID 19.

A més, com no podria ser d’una altra manera, ens posem a disposició tant de l’Ajuntament com de qualsevol altra entitat o persona que, a nivell col·lectiu o individual, poguera precisar de la nostra ajuda i col·laboració per a posar en marxa o participar en qualsevol iniciativa de la qual se’ns vulga fer partícips.

Al mateix temps, hem traslladat a l’Ajuntament la nostra preocupació per la situació actual del nostre municipi i, en aquest sentit, considerem necessari que es comunique i informe al conjunt de la població de quin és la situació real que s’està vivint quant a l’existència o no de contagis en aquest; i, donat les últimes faules publicades en xarxes socials, se’ns informe encara més concretament de com s’està actuant enfront d’aquesta situació en les residències d’ancians de la nostra localitat.

Per tant, estem a l’espera que l’Ajuntament comunique oficialment i s’informe de com està la situació i quins protocols s’estan duent a terme en les residències d’ancians del municipi; així com, de les mesures que s’han dut a terme i les que es puguen posar en marxa en cas que Conselleria, Diputació o Generalitat precisen de nous centres medicalitzats o hospitals d’emergència, davant la possibilitat que es puguen habilitar espais d’aquest tipus dins del nostre municipi.

En aquest sentit, hem realitzat una proposta perquè valoren la possibilitat de poder habilitar espais municipals com a centres medicalitzats arribat el cas que, com a Casa Nebot per comptar amb certes dotacions, pogueren ser de gran utilitat en l’atenció sanitària en alguns casos.

Finalment, només ens queda transmetre de nou tot el nostre suport a tota la població, fer-vos arribar molt d’ànim i recordar-vos que AQUEST VIRUS EL PAREM UNITS.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia