Davant la situació en la qual ens trobem, l’equip de ciclisme de Decathlon Sant Antoni ha decidit promoure mitjançant l’esport una acció solidària per a donar material sanitari a les institucions que ho necessiten. Aquest projecte estaria dirigit a l’àrea metropolitana de València.

Aquesta acció solidària es durà a terme mitjançant les xarxes socials de Decathlon Sant Antoni de Benaixéver i resta de botigues de la regió.

La idea és recaptar tant com siga possible amb les vostres xicotetes aportacions i compartir l’esport que fem a casa.

L’equip de Decathlon Sant Antoni de Benagixéver recorrerà la distància fins a la seu que es troba a la ciutat francesa de Lilla de manera virtual, aproximadament 1700km.

L’organització proposa unir-se al repte realitzant qualsevol tipus d’esport des de casa amb el hastag #yomemuevoporti i etiquetant els perfils d’Instagram @decathlonsanantonio523 i @ciclismosanantonio.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia