El confinament està deixant ben patent que Bétera compta amb artistes de tota classe: poetes, dibuixants, fotògrafs, músics… Molts d’ells han confiat amb Betera.com per donar a conéixer les seues obres a totes les veïnes i veïns.

En aquest sentit, hui parlem d’Albert Roda. Aquest veí de Bétera és compositor de música i ha volgut compartir la seua música “amb la gent més propera en aquests moments tan estranys”, tal com ell mateix ens explica.

Cal mencionar que Albert Roda també va compondre la peça musical “Jo soc Alfàbega”, al costat del pianista també de Bétera Josep Manel CamposBSO del Documental sobre la Festa de les Alfàbegues de Bétera del Departament de Turisme de l’Ajuntament de Bétera.

A continuació, us deixem l’enllaç al seu soundclound, on es troben les seues composicions: https://soundcloud.com/albert-roda/tracks

Imprimir article
Comenta aquesta notícia