Durant aquests dies de confinament, la cuina també és un gran recurs per a moltes veïnes i veïns de Bétera. Alguns han aprofitat per a traure del calaix aquelles receptes heretades de les mares i les iaies i altres s’han atrevit a experimentar. A més a més, aquells que habitualment ja li dediquen especial atenció a la cuina s’han llançat a compartir la seua afició amb els altres de manera online.

Aquest és el cas de Luis Campos i Martínez. Aquest veí de Bétera compta amb un Instagram de gastronomia on, sota el nom @esmorzaridinar, parla “d’esmorzars populars, receptes, bars… en resum menjar! L’essència de la vida!!”, com ell mateix expressa.

Demà dissabte, a través del citat Instagram, cuinarà en directe un arròs melós d’ànec i blanquet a les 13.00 hores. Totes aquelles persones que vulguen cuinar amb ell tan sols deuran tindre els ingredients que adjuntem en la segona imatge d’aquesta publicació. Aquest és el primer vídeo que Luis oferirà, però si tot ix bé i té repercussió, promet que no serà l’únic i continuarà compartint amb tots nosaltres la seua passió.

Recordeu: demà dissabte, 4 d’abril, a les 13.00 hores en la direcció d’Instagram: @esmorzaridinar.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia