Hola i bon dia!

Al llarg d’unes quantes setmanes, anem a “mostrar-vos” una sèrie de fotografies de diversos temes, fetes en distints llocs bé a Bétera o al el seu entorn així  com a altres ubicacions o enclavaments.

La intenció de compartir estes fotografies és la d’acostar-vos o que m’acompanyeu a llocs on he estat.

Bé de Bétera i els seus voltants com són masies velles, “jaciments” (els tres, horta bella, Bofilla o el Tos Pelat), edificis “representatius” (panteó, castell, la barraca i altres), interior de l’antic depòsit d’aigua potable a la Lloma del Mas, museu de Conrado Meseguer, detalls de portals, aus en el Carraixet i en el llac de Mas Camarena, concerts, instruments musicals, de festes i la “festa”, paisatges del poble i des del poble, flors, insectes, objectes macro i molts més temes i llocs.

De “fora”, llocs com la Cartoixa de Porta-coeli per fora i per dins, la Marina Real, el port de València i el de Catarroja, aus en la Marjal del Moro, Racó de l’Olla, o SAN Vicente de Llíria, també paisatges, albes, capvespres, flors, insectes, avions aterrant, València ( Ajuntament, estació del Nord Torres i altres edificis representatius), altres pobles com Llíria, Olocau, Nàquera, pantà de Benaixeber, Assut de Tuéjar, Guadalaviar, Alpuente, nocturnes, i una infinitat de llocs i temes més.

El propòsit com he comentat abans, no consisteix res més que en això, a mostrar temes i llocs vistos des de l’objectiu de la càmera de qui realitza la fotografia. A més, s’afegirà un xicotet comentari del lloc de la fotografia, què busca el que la fa i moltes vegades com s’ha fet: diafragma, velocitat, amb trípode o sense, exposició, etc., sense intenció de donar classes a ningú naturalment i tenint en compte que totes estan fetes amb càmera digital rèflex, manual, en format RAW i després processades en Lightroom i Aurora si són HDR.

Per la meua part, en cap moment pretenc donar “classes” a ningú ni de bon tros, només “mostrar” com ho he fet i perquè i sobretot conscient de què és molt millorable ja que només soc un aficionat i novell.

Text escrit per Ximo Asensi Alemany
Imprimir article
Comenta aquesta notícia