La solidaritat continua sent protagonista aquests dies. Algunes empreses de Bétera està mostrant la seua cara més solidària a través de diferents accions.

Així, fa uns dies, un empresari de Bétera va fer una donació de prop de 2500 kg d’aliments. Sal, oli, arròs, carn, llet, formatge són, entre altres, els productes bàsics que li feia arribar a l’Ajuntament del municipi per a poder atendre a aquelles persones que més ho necessiten en aquesta situació sanitària. Tot aquest menjar va anar destinat a l’àrea de Serveis Socials dels consistori qui es va encarregar de distribuir-la.
D’altra banda, la Granja Porcina Plà d’Andandes (Agropecuària Andanes) va fer lliurament a l’Ajuntament de 21 equips de protecció individual.
Així mateix, un grup d’enginyers ha creat l’organització covidvalencia.org, sense ànim de lucre, per a desenvolupar amb impressores 3D viseres antiesquitxades. Aquesta organització ha fet una donació d’aquestes viseres a la Policia Local de Bétera.

Aquestes donacions se sumen a les realitzades per Granja de Morla. Aquesta empresa va donar al Consistori de Bétera 12 caixes de 500 unitats de guants de nitril per a repartir a demanda entre la Policia Local de Bétera, la Guàrdia Civil, Protecció Civil, Centre de Salut i treballadors de l’Ajuntament.José Luis Marín del Students’ Resort Mas Camarena and Sports Centre feia entrega de 500 màscares a l’Ajuntament de Bétera. A més, Framat Piscines Economiza Costes, empresa que gestiona el manteniment i rehabilitació de les piscines municipals va donar 1’9 tones de desinfectant pur per a netejar i desinfectar els carrers de Bétera.

Aquesta quantitat de producte químic era utilitzat per a baldejar 225.000 litres de desinfectant, com a part del pla d’acció posat en marxa per l’Ajuntament per a la neteja urbana davant el Covid- 19.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia