Aquesta vesprada, a partir de les 20.00 hores, es durà a terme la fumigació tant del nucli urbà com de les urbanitzacions de Bétera.

Aquests treballs, està previst que duren fins a les 00.00 hores. Les fumigacions es realitzaran pels tractors dels agricultors del municipi que utilitzaran unes cubes on carregaran el producte desinfectant. Aquest producte serà atomitzat pels filtres que habitualment s’utilitzen en agricultura i donen gran expansió. Per a realitzar aquesta tasca s’utilitzaran les mesures de seguretat necessàries, atés al producte utilitzant.

Els treballs mencionats poden generar molt de soroll. Per aquest motiu, el consistori municipal ha informat de l’acció perquè les veïnes i veïns no s’alarmen i ha pregat disculpes per les possibles molèsties sonores que es puguen produir.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia