Ahir diumenge, una veïna de Bétera va fer una crida a la població a través del grup de Facebook conegut com “No eres de Bétera si no sabes que…“. Tal com indicava, un grup de veïnes i veïns estan fent màscaretes a casa per a ajudar en aquesta crisi sanitària causada pel Covid-19. Segons explicava, els voluntaris s’estaven quedant sense fils. Sembla ser que el consistori s’està encarregant de facilitar-los les tela, gomes i tot el necessari per a confeccionar-les, excepte el fil.

En aquest sentit, feia una crida perquè els ciutadans els pogueren ajudar proporcionant-los fils per a poder seguir amb aquesta acció. Més tard, dins d’aquesta mateixa publicació, comentava que ja començaven a arribar-los els primers fils. No obstant això, des de Betera.com hem volgut compartir aquesta crida per si en algun moment els fa falta més fil, que la gent puga continuar ajudant. La publicació es pot trobar en el grup anteriorment citat, a data de 5 d’abril sobre les 21.30 aproximadament.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia