La Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, ha posat en marxa la campanya #AquestesMansSeguiran. La finalitat és agrair la labor essencial que el sector de l’agricultura, ramaderia i pesca de la Comunitat Valenciana està desenvolupant en l’actual situació de crisi sanitària amb motiu de laCOVID-19.

La consellera Mireia Mollà ha assenyalat el merescut reconeixement al treball de totes aquelles persones que treballen en l’agricultura, ramaderia i pesca de la Comunitat i que continuen esforçant-se, dia a dia, per a assegurar el proveïment i oferir a tota la ciutadania l’accés a aliments frescos, de la màxima qualitat i amb totes les garanties.

Amb l’objectiu de retornar l’esforç i agrair l’important treball que en aquests moments estan duent a terme les persones del sector de l’agricultura, la ramaderia i la pesca de la Comunitat Valenciana, la Conselleria d’Agricultura convida a la població a consumir, ara més que mai, productes de proximitat, per a fomentar l’economia local i contribuir a la recuperació econòmica de la Comunitat Valenciana.

El vídeo de la campanya #AquestesMansSeguiran es pot visionar i compartir através de les Xarxes Socials de Twitter, Facebook, Instagram i YouTube de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia