La finalitat de la proposta de Compromís és buscar conjuntament solucions a les conseqüències que puga tindre el COVID-19 sobre el teixit econòmic de Bétera.

 

En el ple ordinari d’abril celebrat este dimecres 8 d’abril, el regidor de Compromís per Bétera, Joano Baudés, ha llançat una proposta a l’equip de govern, en concret la creació de la Mesa d’Agents Econòmics i Socials de Bétera, “per a què ningú es quede fora i per ajudar al màxim als nostres comerços, autònoms, pymes (xicotetes i mitjanes empreses)…mesures sense incórrer en duplicitats”.

 

En la proposta els agents polítics i socials de Bétera que podrien constituir esta Mesa serien l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB), l’Asociación Empresarial de Montcada (en la qual estan integrats empresaris de la nostra localitat), els sindicats, la Cooperativa Agrícola de Bétera, els sindicats agraris, així com representants polítics de l’equip de govern i de l’oposició.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia