Amb motiu del Dia Internacional de l’Educació, Betera.com va parlar fa uns dies de tot el treball que els docents estan realitzant des de casa perquè tots els seus alumnes estiguen al dia en matèria. Tal com comentàvem, s’han hagut d’adaptar a la situació i traure totes les seues eines possibles per poder continuar formant i educant als més menuts de la casa. Inclús molts d’ells estan realitzant doble tasca: complir amb els seus treballs i, a més, continuar educant als seus fills des de casa.

Aquest és el cas del veí de Bétera, Juan Piá i García. Aquest mestre d’Educació Física del Col·legi Parroquial Marqués de Dos Aguas ha creat un canal de YouTube (sota el nom de Juan Piá García) amb jocs d’Educació Física per a jugar a casa.

Segons ell mateix explica en un dels seus vídeos, en principi aquest canal anava destinat al seu alumnat i les seues famílies perquè durant aquest temps d’estar a casa continuaren treballant i estigueren entretinguts. No obstant, aquest Canal s’ha anat fent popular també entre els amics i familiars d’aquest mestre i, finalment, s’ha fet extensible a totes les veïnes i veïns del municipi que vulguen conéixer aquests jocs.

Amb els jocs que explica es treballen diferents aspectes de l’àrea d’Educació Física. A més, aquests són adaptables a totes les edats. La peculiaritat que tenen és que es juga dins de casa i amb materials que aquest mestre no sol gastar en el col·legi.

Qui ho desitge, pot compartir-ho i subscriure’s perquè els arriben avisos dels nous vídeos que Juan vaja pujant.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia