Intervenció íntegra de Cristina Alemany, portaveu de Compromís per Bétera, al ple ordinari d’abril celebrat ahir dimecres 8 d’abril:

“M’agradaria fer una xicoteta reflexió, breu, com a portaveu de Compromís.

Estem vivint una situació excepcional, extraordinària i, en alguns casos, pense que fins i tot, dramàticament, com a conseqüència de la pandèmia que assota quasi a la totalitat dels estats del món i Bétera, malauradament no és una excepció.

Des de la declaració de l’estat d’alarma, se’ns ha demanat a la ciutadania que siguem estrictes en el compliment d’una sèrie de mesures, segurament la que més impacte està tenint és el confinament.

Voldria aprofitar per agrair als veïns i veïnes el comportament exemplar que estan tenint, tot i les excepcions, i encara que puga aplegar a ser molt dur.

I, per una altra banda, tenim l’administració local, l’Ajuntament, que tot i la situació, continua en marxa. Agrair, per tant, també a tots els treballadors i treballadores de l’Ajuntament de totes les àrees i departaments, l’esforç ingent que estan fent perquè la maquinària continue funcionant i l’Ajuntament no es paralitze.

No nomene un per un tots els departaments i totes les àrees municipals perquè no vull deixar-me’n cap i tots tenen la mateixa rellevància.

I parlant de l’Ajuntament, també volem agrair el treball que s’està fent des de l’equip de govern, especialment a Julio Inés, regidor de Seguretat Ciutadana i Noves Tecnologies, per habilitat tots els mecanismes possibles a la Corporació i mantindre’ns informats en tot moment de quina és la situació a Bétera.

Per acabar, encara que des de Compromís per Bétera ja ho hem traslladat de manera particular en la Junta de Portaveus, volem mostrar el nostre suport i sobretot l’oferiment per a qualsevol cosa que faça falta, perquè en esta situació l’oposició també hem d’estar a l’alçada de les circumstàncies, Compromís per Bétera fem i farem una oposició a la portuguesa i no a l’espanyola, responsable, col·laboradora…

Alcaldessa, compte amb Compromís per Bétera per a qualsevol cosa, ens posem a disposició de l’Ajuntament per al que necessite.”

Cristina Alemany
Imprimir article
Comenta aquesta notícia