La regidoria municipal de Cultura de Bétera ha posat en marxa una programació cultural online i en directe. Aquesta iniciativa arrancarà aquest cap de setmana amb diferents espectacles artístics per a tota la família, sense necessitat d’eixir de casa.

Aquest dissabte a les 19.00 hores totes veïnes i veïns de Bétera podran disfrutar de l’espectacle de màgia “Vesprades de Màgia i Il·lusióSim Shala Bim de James Garibo.

Des del departament de Cultura s’ha elaborat un programa cultural online amb companyies artístiques que puguen desenvolupar els seus espectacles des de casa i oferir-los així una proposta cultural i d’oci a la població.

D’aquesta manera, el tècnic de Cultura, José Luis Martínez, després de plantejar aquesta iniciativa i fer treballs de consulta i d’anàlisi de viabilitat de quines companyies artístiques i empreses culturals podrien oferir aquesta iniciativa, ha establit un programa cultural online en directe amb multitud d’activitats per a tots els públics.

El programa cultural se centrarà en espectacles de xicotet format amb una duració aproximada d’uns 30 o 40 minuts dedicats a monòlegs, tallers, contacontes, presentacions de llibres, màgia i marionetes, entre altres.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia