Avui també anem a Masies “vingudes a menys”, la Masia de Lourdes i Masia Anita en el terme de Bétera.

La Masia María Lourdes, de no molt gran construcció ni de grans propietats, però si representativa en el seu temps, va pertànyer a Montesinos i la seua esposa Mª Lourdes.

Situada entre el camí d’Alcubles i el de Llíria pel que entrem i més avant “agafem” el desviament a Pla dels Aljubs, apareix a la dreta a no més de 500 m.

M’atrau “per a fotografiar” el lamentable estat de mig derrocament en què observe llums, ombres, “abandó”, en fi, la qual cosa ha quedat d’ella.

I la Masia Anita, és una construcció no molt rellevant ni gran, desconec els que eren els seus propietaris i quals o quantes les seues propietats.

Està situada en el terme de Bétera, en La Conarda (pel Manisero). Es veu des de la carretera de San Antonio de Benaixeve a Bétera a l’esquerra en la part alta del xicotet tossal.

M’atrau el mateix, el lamentable estat ruïnosos en què es troba i on “veig” línies, colors, llums, ombres, també grafits (no molt “treballats”)

Les huit primeres fotografies corresponen a María Lourdes.

“Fetes” amb trípode i disparador sense fil, isso 250, f/5,6 distintes velocitats d’obturació per a combinar en Aurora HDR. i processar amb Lightroom.

Les tres següents corresponen a Masia Anita.

“Fetes” amb trípode i disparador sense fil, isso 100, f/ 5,6, distintes velocitats d’obturació per a combinar en Aurora HDR. i processar amb Lightroom.

(Fer clic en cada imatge per poder ampliar)

Autor del text i les fotos: Ximo Asensi i Alemany.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia