La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de la Mancomunitat Camp de Túria dedica aquest mes d’abril a l’impacte emocional que l’estat d’alarma i, en concret, el confinament, provoca sobre les persones que estan rehabilitant-se. Aquesta acció s’emmarca dins del Pla Comarcal de Drogodependències i altres Trastorns Addictius.

A causa de la situació de crisi sanitària pel coronavirus, la UPCCA ha volgut adaptar la seua campanya anual de els 12 lemes, iniciativa que es desenvolupa en els municipis que conformen la comarca del Camp de Túria, dedicant aquest mes a l’impacte emocional que suposa el confinament a casa per a les persones en procés de recuperació d’una addicció.

Per aquest motiu, la UPCCA recomana a tots aquells que es troben en aqueixa situació o que puguen ajudar a persones que ho estiguen, la lectura del següent article sobre aquest tema: https://www.lasdrogas.info/noticias/impacto-emocional-rehabilitacion-confinamiento/

Imprimir article
Comenta aquesta notícia