Alguns veïns i veïnes de Bétera ens han fet sabedors d’una bonica i emotiva acció que està realitzant una persona del municipi de manera anònima.

Sembla que aquesta persona està enviant diferents missatges a alguns ciutadans per donar-los ànims i agrair-los l’esforç i el treball que estan realitzant durant aquesta etapa de confinament.

Així, a continuació adjuntem les imatges que ens han proporcionat les persones que han rebut aquestes cartes. En aquest sentit, podeu veure com alguns xiquets/es han rebut un escrit amb un peixet, on se’ls diu que són uns herois i heroïnes per aguantar tan bé aquest període, entre altres paraules d’ànim. També, s’han enviat crespons de colors en memòria dels que ja no estan, així com fragments bonics de llibres. A una infermera també se li reconeix tot el seu esforç. En definitiva, paraules plenes d’amor.

Les persones que han rebut aquests escrits han volgut compartir amb nosaltres el seu agraïment a la persona que s’ha encarregat d’alegrar-los el cor. “Quan hem rebut hui aquest escrit, em vaig emocionar molt. No podia creure que aquest gest tan bonic l’hagueren rebut les meues filles i que després de tant de sofriment i tant d’horror hi haja gent tan amorosa desinteressadament, perquè són anònimes i fan molta calor i amor”, ha explicat una de les veïnes.

Ací teniu la mostra d’aquests bonics missatges (feu clic en cada imatge per poder ampliar:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia