Bétera rebrà un total de 45.833 euros per a pal·liar els efectes de la crisi sanitària que ens afecta pel covid-19. El departament de Serveis Socials serà l’encarregada de reforçar les seues polítiques socials i d’atenció a persones i famílies.

Aquesta ajuda estarà especialment dirigida a aquelles persones en situació de major vulnerabilitat, situació que serà avaluada per l’equip d’atenció primària de la regidoria de Serveis Socials i que atendrà persones majors, persones en situació de dependència, persones sense llar, famílies monoparentals i/o xiquets i xiquetes afectats pel tancament de centres educatius.

D’aquesta manera l’ajuda anirà destinada a les prestacions bàsiques de serveis socials que comprenen el reforç de serveis de proximitat de caràcter domiciliari; el trasllat a l’àmbit domiciliari dels serveis de rehabilitació quan siga necessari; el reforç dels dispositius d’atenció a persones sense llar; l’adquisició de mitjans de prevenció i les prestacions econòmiques individualitzades (PEI).

Així mateix, es subvencionaran els crèdits destinats a garantir el dret bàsic d’alimentació de xiquetes i xiquets en situació de vulnerabilitat (prestacions econòmiques individualitzades d’infància).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia