El punt de recàrrega municipal de vehicles elèctrics de Bétera ha obtingut les primeres 100 càrregues. Aquest punt va ser instal·lat en el mes de desembre passat amb la finalitat de donar un servei a les veïnes i veïns del municipi.

La instal·lació d’aquest punt de recàrrega ha sigut una de les mesures que s’estan adoptant a Bétera per a aconseguir els resultats aconsellats en el Pacte d’Alcaldes sobre el Clima i l’Energia per a reduir els gasos de l’efecte d’hivernacle, augmentar l’eficiència energètica i el consum d’energies renovables, ja que cada vegada són més les persones que opten per aquest tipus de transport, més amable per al medi ambient.

D’aquesta manera, des de la seua instal·lació els veïns i veïnes de Bétera han realitzat ja més de 100 càrregues en aquest punt de recàrrega semi-ràpid, el qual permet la recàrrega d’un vehicle elèctric convencional en aproximadament una hora i mitja.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia