El departament municipal de Serveis Socials ha establit una campanya per a acostar els deures al domicili de tots els escolars de Bétera que ho necessiten. I és que la suspensió de les classes en els centres educatius ha provocat que les famílies s’hagen hagut de reorganitzar perquè les xiquetes i xiquet realitzen la seua labor escolar des de casa. No obstant això, hi ha famílies que no disposen d’accés a Internet, no tenen impressora a casa o l’únic ordinador s’utilitza perquè els pares teletreballen.

En aquest sentit, el citat departament ha posat en marxa un sistema d’enviament a domicili de les tasques educatives a aquells escolars que es troben en situació de vulnerabilitat social perquè facen les tasques. Fins al moment s’ha acostat els deures a casa a 49 escolars de la localitat que mancaven de recursos per a accedir digitalment a les tasques.

La finalitat és que hi haja la mínima bretxa digital entre els escolars de Bétera i que les manques tecnològiques no afecten el desenvolupament educatiu dels xiquets i xiquetes del municipi.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia