Tal com ja comentarem fa una setmana, les veïnes i veïns de Bétera tenen una cita per donar sang hui divendres, 17 d’abril.

A causa de les circumstàncies en les quals ens trobem i per prevenció, l’Ajuntament de Bétera ha habilitat l’edifici de Casa Nebot per a realitzar la pròxima donació de sang en el municipi. Malgrat aquesta crisi sanitària es continua necessitant sang de tots els grups sanguinis. Tots els dies es necessiten 650 unitats de sang a la Comunitat Valenciana per fer front a la demanda hospitalària.

L’horari serà de17.00 a 20.30 hores. Els requisits per poder ser donants són tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos i no anar en dejú. Per cada donació de sang es pot salvar la vida a 3 persones.

Amb l’enunciat “Donanters. La Xarxa més social“, el Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana (CTCV) fa una espècie de menció als més joves, el futur de la donació.

Donanters‘ és la paraula clau de la campanya actual, que tracta d’expressar el reconeixement a la important labor que desenvolupen els donants de sang, alhora que busca donar prestigi i posicionar al col·lectiu donant, ja que l’eix principal de la campanya són les xarxes socials. Qualsevol informació més al respecte es pot consultar al següent enllaç: http://www.centro-transfusion.san.gva.es/.

En la imatge adjunta hi ha diverses recomanacions i consells especials a causa de la situació del Coronavirus, Covid-19 (feu clic damunt la imatge per poder ampliar).

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia