Des d’Esquerra Unida de Bétera apostem per la realització d’un Pacte Local per la recuperació econòmica i social de els/as treballadors/as, autònoms/as i pimes, un fòrum del qual forme part tot el teixit social i empresarial de Bétera, l’ajuntament de Bétera, partits polítics, els sindicats, l’associació de comerciants, les associacions empresarials, els sindicats agraris, a més apostem per donar la màxima participació, per a aquest motiu s’haurien d’habilitar els mecanismes necessaris  perquè qualsevol associació o persona física interessada en la realització de propostes puga presentar-les a aquest fòrum per a la seua anàlisi, estudi i debat, sempre amb la intenció de complir els objectius de recuperació econòmica i social del nostre poble, creiem que  aquest ha de ser el fòrum de debat.

La crisi del Covid ha generat un greu problema en la població, com és la situació del xicotet comerç local que s’ha vist en l’obligació de tancar diferents comerços ( perruqueries, molts altres xicotets negocis que no són d’alimentació, etc), situació que ha provocat un problema econòmic i financer a una  part d’aquests xicotets empresaris i autònoms que fa necessari prendre decisions i aprovar més mesures.

Estem convençuts que és necessari que l’Ajuntament de Bétera desenvolupe noves mesures amb la necessària participació de tots els estaments relacionats amb l’activitat econòmica, laboral i social de Bétera. Des d’Esquerra Unida creiem que aquest Pacte Local ha de comptar amb el major consens i suport polític i social possible.

Considerem que el contingut de l’esmentat acord  hauria de contemplar propostes i mesures des del punt de vista econòmic, laboral, d’oci, etc. i per descomptat des del punt de vista de la defensa de llocs de treball, així com de la necessitat de protegir socialment a totes les persones que estiguen passant per necessitats econòmiques.

Des d’Esquerra Unida, apostem per la posada en marxa de manera urgent, de l’esmentat pacte  local, que ha de ser de tots/as i per a tots/as, pla que no estarà exempt de modificacions i així ha de ser per a adaptar-se a un entorn canviant com en el que ens trobem actualment.

Luis Poveda
Coordinador Local d’EUPV-Bétera
Imprimir article
Comenta aquesta notícia