El portal GVAOberta de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica ha recopilat en un espai web tota la informació relativa a COVID-19 que ha estat generant la Generalitat Valenciana durant aquestes setmanes, la qual es mantindrà constantment actualitzada.

Aquest espai web, allotjat al mateix portal de GVAOberta (consultar ací) és una eina complementària als portals informatius actius de la Generalitat Valenciana (consultar ací) i el portal del servei sanitari de la pròpia Conselleria de Sanitat (consultar ací ). En el cas de GVAOberta, s’ha agrupat la informació per temes i àmbits, incloent totes les fonts d’informació, de la manera més senzilla possible, per a que siga de la màxima utilitat a la ciutadania.

L’espai web ha distribuït la informació per 15 temàtiques distintes, les quals recullen tots els enllaços directes d’accés als continguts d’interés: Informació general sobre el coronavirus; Sanitat i Salut pública, Persones i famílies; Empresa, ocupació i treball; Educació, Cultura, esport i oci; Transport i mobilitat; Seguretat i limitacions a la circulació; Universitat, innovació i col·laboració; Protecció de dades i seguretat en internet; Entitats locals; Normativa i procediments; Dades i estudis; Telèfons d’interés; i Informació i mesures de la Generalitat Valenciana sobre COVID-19.

Els usuaris i usuàries que consulten cadascun dels apartats, podran trobar no sols informació i recursos procedents de les diverses conselleries i de la pròpia Generalitat, sinó també altre contingut considerat d’utilitat per a la ciutadania; és el cas, per exemple, de la informació sobre mesures del Govern d’Espanya, i altres d’interés procedents d’organitzacions internacionals com l’OMS, o iniciatives col·laboratives com Frena la Curva.

Informació actualizada sobre els afectats pel Covid-19

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha destacat que s’ha donat un total de 4.024 altes (322 des de l’actualització d’aquest dijous): 412 a la província de Castelló, 1.547 en la d’Alacant i 2.065 a la província de València.
A més, s’han detectat 254 nous casos positius, que eleven a 9.869 el total de casos positius, dels quals 1.173 es troben ingressats a l’hospital i 252 d’ells en l’UCI.
Dels 254 nous casos positius, 39 es troben a la província de Castelló, 75 en la d’Alacant i 140 en la de València.
Per províncies, el nombre total de casos positius és de 1.257 a la província de Castelló (163 hospitalitzats, 34 d’ells en l’UCI), 3.476 a la província d’Alacant (322 hospitalitzats i 94 d’ells en l’UCI), i 5.131 a la província de València (688 hospitalitzats i 124 d’ells en l’UCI). A més, hi ha 5 casos que no s’han assignat encara.
El nombre de professionals de la Sanitat que han donat positiu en total és de 1.581 (208 a la província de Castelló, 619 en la d’Alacant i 754 a la província de València). De tots ells, han rebut ja l’alta 637 persones.
Fins a l’actualitat s’han produït un total de 999 defuncions en la Comunitat Valenciana: 129 a la província de Castelló, 380 a l’Alacant i 490 en la de València.
Les proves que han donat un resultat negatiu fins al moment són 40.948 (35.664 a través de PCR i 5.284 a través de test ràpids).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia