Tal com ja vam comentar fa unes setmanes, el veí de Bétera, Luis Campos i Martínez compta amb un Instagram de gastronomia on, sota el nom @esmorzaridinar, parla “d’esmorzars populars, receptes, bars… en resum menjar! L’essència de la vida!!”, com ell mateix expressa.

Des de fa dos dissabtes, a través del citat Instagram, cuina en directe per a totes les veïnes i veïns de Bétera. En aquesta tercera edició ens proposa, per a les 13.00 hores, cuinar amb ell una Fideuà de secret, boletus i Foie. Totes aquelles persones que vulguen cuinar amb ell tan sols deuran tindre els ingredients que adjuntem en la segona imatge d’aquesta publicació i tindrà que donar-li a seguir al compte d’instagram ja que en els directes passa a ser privada.

Els utensilis a utilitzar seran, una paella o “sartén” gran, la ratlladora, taula de tallar i ganivets
Els ingredients sempre poden variar una mica quant a quantitat i tipus de bolets o foie, però ell posa el que utilitza normalment i  afig foto dels ingredients ja preparats.

Recordeu: dissabte, 18 d’abril, a les 13.00 hores en la direcció d’Instagram: @esmorzaridinar.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia