Aquesta vesprada, Bétera continua amb la seua programació cultural virtual. Aquesta setmana, les veïnes i veïns de Bétera tenen una cita en les xarxes socials amb la representació amb titelles de “Els tres porquets”.

A càrrec de la companyia Amimic Teatre i en col·laboració amb l’Ajuntament de Bétera, la cita serà a les 19.00 hores en la seua pàgina de Facebook: Amimic Teatre. Aquesta és una companyia de Teatre de València i Castelló.

Cal recordar que la regidoria municipal de Cultura de l’Ajuntament de Bétera ha posat en marxa una programació cultural online i en directe que arranca aquest cap de setmana i que suposarà continuar amb diferents espectacles artístics per a xiquets i majors sense necessitat d’eixir de casa.

Un dels principals objectius d’aquesta programació és minimitzar l’impacte econòmic provocat per aquesta crisi sanitària en el sector cultural. Per això, s’ha decidit elaborar un programa cultural online amb companyies artístiques que puguen desenvolupar els seus espectacles des de casa i oferir-los així a tots els veïns i veïnes de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia