(Efe) L’expresident de la Generalitat Valenciana i senador territorial per la Comunitat Valenciana Alberto Fabra va rebre aquest divendres l’alta hospitalària després d’haver passat 31 dies ingressat a l’Hospital General de Castelló amb coronavirus.

Fabra va ingressar el passat 17 de març a l’hospital després de presentar símptomes associats amb la malaltia i donar positiu en COVID-19, on el seu estat va empitjorar i va arribar a passar dues setmanes en la Unitat de Vigilància intensiva, si bé des del passat 8 d’abril estava ja en planta.

L’expresident, de 56 anys i que complirà ara l’última etapa de la seua recuperació en el seu domicili, ha reiterat en un comunicat el seu “infinit agraïment” pel “extraordinari devessall de mostres d’afecte, respecte i bons desitjos” que ha rebut durant tot aquest temps.

“Sens dubte, l’energia que necessitava per a combatre el virus i véncer-lo”, ha assenyalat el senador, qui ha tornat a mostrar el seu “absolut reconeixement, admiració i agraïment” als professionals mèdics” de Castelló, “els herois d’aquesta pandèmia”, després de veure en primera persona “com es bolquen en la cura dels pacients, lluitant al costat d’ells”.

Fabra ha manifestat que han sigut “31 dies molt llargs i molt difícils”, però es considera “afortunat per formar part del grup de persones que han superat la malaltia”, i ha lamentat que 20.000 espanyols no hagen corregut la mateixa sort, per la qual cosa s’uneix “al dolor de totes les seues famílies i sers estimats”.

L’expresident ha explicat que ara és moment d’acabar de recuperar-se definitivament.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia