La Generalitat Valenciana va contractar aquest cap de setmana tres vols més amb material de protecció per al personal dels centres sanitaris i sociosanitaris de la Comunitat Valenciana, dins de l’Operació Ruta de la Seda.

Aquest divendres va arribar a l’aeroport de Madrid-Barajas l’onzé avió amb equipament que, concretament, transportava 50.000 bates d’un sol ús, un element de seguretat amb escassa disponibilitat en el mercat actualment.

A més, aquest dissabte a la vesprada s’esperava l’arribada a València del vol número 12 amb càrrega per a la Generalitat. Aquest avió, procedent de Shanghái, i que fa escala a Doha, transporta 47,6 tones de material: 1,7 milions de màscares, 167.544 micos EPI i 50.000 ulleres de protecció ocular.

El balanç desglossat de les 385,1 tones de material per a la Comunitat Valenciana, incloent aquest dotzé vol, és el següent: 16,3 milions de màscares, 6,8 milions de guants, 876.395 micos EPI, 567.600 ulleres de protecció, 20.000 termòmetres i 50.000 bates.

El tercer vol previst per a aquest cap de setmana arribarà aquesta pròxima matinada a Madrid i al llarg del diumenge estarà en el magatzem logístic de València.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia