Diversos són els grups de voluntaris i col·lectius que estan col·laborant durant aquest estat d’alerta per poder ajudar als més desfavorits. Després d’haver parlat d’algunes de les accions de Protecció Civil, també cal mencionar el treball dels Scouts del municipi. Aquest grup està prestant la seua ajuda per a la recollida i repartiment de les medicines als qui ho necessiten.

Aquesta tasca s’emmarca dins del servei a domicili de lliurament i repartiment de medicaments a les persones més vulnerables que ha posat en marxa el departament municipal de Serveis Socials perquè aquests no isquen de casa.

La finalitat d’aquest servei és assegurar la continuïtat i el seguiment als tractaments mèdics durant el confinament, així com salvaguardar la salut de les persones vulnerables i en risc del municipi..

Aquest lliurament domiciliari de medicaments i productes sanitaris es realitza per a aquells que no puguen o no hagen d’accedir a la farmàcia per a retirar la seua medicació, evitant així desplaçaments i risc de contacte de la població més vulnerable, citada anteriorment.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia