Hui diumenge, 19 d’abril, a les 12.00 hores i durant els 3 minuts de silenci es tocarà el toc de rogativa de manera elèctrica des de la Torre-Campanar de l’església de la Puríssima Concepció. Així ens ho ha comunicat la Colla de Campaners de Bétera, qui convida a pregar pels nostres malalts i per aquells que han faltat per causa d’aquest virus. D’altra banda, a l’església del Dessemparats sonarà l’Àngelus i el toc del carrilló.

Així mateix, des de l’Ajuntament del municipi també convoquen a les veïnes i veïns a sumar-se a guardar des de les nostres cases, finestres i balcons 3 minuts de silenci a l’hora mencionada.

Cal a més recordar que, les banderes de l’edifici consistorial onegen ja des de fa uns dies a mitja asta en record de les més de 20.000 víctimes de covid-19.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia