El grup municipal de Compromís per Bétera presenta esta moció, per a debatre en el pròxim ple de maig, perquè la sanitat pública es blinde a la Constitució espanyola.

A més de donar suport per part de l’Ajuntament al model de servei públic de salut universal i de qualitat i l’augment del pressupostos públics destinats a este objectiu, la finalitat principal de la moció és que s’impulse una reforma de la Constitució perquè la salut siga un dret fonamental i per dret fonamental s’entén tot aquell dret inherent a qualsevol persona pel simple fet de ser-ho”, afirma Daría Terrádez, regidora de Compromís. 

A més, també es proposa que impedisquen pràctiques de descapitalització de la sanitat pública en benefici de la sanitat privada i una reforma legislativa que garantisca un mínim d’inversió a la investigació sanitària. 

Compromís per Bétera
Imprimir article
Comenta aquesta notícia