La Generalitat Valenciana i el Govern d’Espanya han aprovat una sèrie de mesures extraordinàries per a protegir a la gent enfront de les possibles conseqüències socials i econòmiques de la crisi sanitària. Així, s’ha creat una guia per a garantir el dret a l’habitatge.

I és que l’habitatge és la primera barrera de protecció social, el refugi de les persones durant aquest moment excepcional i la casella d’eixida quan arribe la postemergència. En aquest sentit, correspon a les administracions públiques assegurar un dret recollit en la Constitució Espanyola i l’Estatut d’Autonomia de la Comunitat Valenciana.

En aquesta guia ciutadana trobàreu la informació necessària per a conéixer de primera mà les mesures en matèria d’habitatge que s’estan duent a terme per a reforçar aquest pilar de l’estat de benestar.

L’enllaç per poder accedir a la guia és aquest: Guia per a garantir el dret a l’habitatge.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia