Coffin dance” és un dels memes de ball més viral del moment. En aquest meme, un grup d’homes ben vestits i amb barrets peculiars es poden veure fent una coreografia de ball amb un taüt sobre els seus muscles. Conegut com a “Coffin dance“, aquest ha sigut utilitzat en molts vídeos. Tant és així que el veí de Bétera, Víctor Crespo, tampoc ha pogut resistir-se a fer la seua pròpia versió de la mà del seu trombó.

Aquest vídeo ha sigut publicat al seu Instagram: @victrickz, tenint una gran repercussió entre els Instagramers. Fins i tot, ha obtingut la resposta positiva del protagonista del meme original, Benjamín Aidoo, a través del seu Instagram: @benjaminaidoo.

D’aquesta manera, el vídeo de Víctor també ha aconseguit fer-se viral, superant les més de 12.200 reproduccions.

A continuació, adjuntem aquest vídeo. Recordem que també podeu disfrutar d’ell en aquest enllaç: vídeo Instagram.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia